zaterdag 19 maart 2016

Dag 210- nog meer lente

Alweer twee dagen geleden was het dag 210 van mijn 365-dagenproject! Het was een prachtige dag om een lentewandeling te maken. Ik besloot `s ochtends de wandeling te make.  Mijn voeten zijn dan nog niet belast waardoor ik langer kan wandelen. Mijn wandeling ging door Park Vechtenstein. Dit is een leuke route dichtbij huis. Natuurlijk ging ik ook even naar de kinderboerderij. Op de kinderboerderij kon ik goed zien dat de lente volop in aantocht is, er zijn heel veel lammetjes geboren. Ander "jong grut" heb ik (nog) niet gezien.
De lammer-lijst van kinderboerderij "De Vechtse Hoeve".
 
Na mijn kraambezoek liep ik een rondje park. Ook in het park zag ik de lente.
 

 



Omdat wij misschien gastgezin gaan worden voor Hulp Nederland kijk ik momenteel of een hond ergens welkom is. Aandachtig bestudeerde ik dit bord.
Honden zijn niet welkom. Wat ik logisch vind. Ter zijner tijd ga ik informeren of een (aspirant) hulphond wél welkom is. Voor de socialisatie van de pup is het namelijk heel belangrijk om in contact te komen met andere dieren én met kinderen. Waar kan dit beter dan op een kinderboerderij?

Na deze heerlijke lentewandeling kwam ik met een hoofd vol ruimte thuis, waardoor ik met frisse tegenzin aan het opvouwen van een hele grote stapel was begon. ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten